De gîtes zijn voorzien van een ruime woonkamer, 2 of 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en twee wastafels, een wc en een goed ingerichte keuken. Ze zijn alle voorzien van beddengoed, badhanddoeken en keukendoeken.

Gelegenheid tot het doen van een was is er in een van de andere gebouwen van de hofstede.

Gezinnen, stellen, groepen

De gîtes zijn vanwege de ruime slaapkamers zeer geschikt voor gezinnen maar ook aan stellen bieden ze een uitstekende uitvalsbasis of verblijfsgelegenheid. Ook als groepsaccommodatie is onze locatie zeer geschikt. Groepen tot 6 personen kunnen volstaan met één gîte, daarboven wordt meestal gekozen voor twee of zelfs meer gîtes. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat men dan beschikt over meerdere badkamers. Tweepersoonskamers kunnen naar wens worden ingericht met een dubbelbed of twee enkele bedden.

Verwarming

Alle gîtes zijn voorzien van vloerverwarming. Deze verwarming maakt het mogelijk dat niet alleen een verblijf in de zomer maar ook in het voorjaar, het najaar of zelfs in de winter, zoals met Kerst en Oud en Nieuw, bij ons zeer aangenaam is.

Zwembad

De indrukwekkende cour is ingericht met een zwembad met groot terras en ligstoelen, een tafeltennistafel, speelweiden en een aantal zitjes die altijd óf in de zon of juist in de schaduw staan onder een van de oude Acacia's. Voor het landgoed langs de oprijlaan vindt u een parkachtige tuin, geschikt voor bijvoorbeeld een picknick vlak bij huis. Eén van de gebouwen is half open waardoor zelfs bij minder goed weer een buitenervaring kan worden beleefd.

Privé

Achter uw gîte heeft u een eigen privé zitgelegenheid met vrij uitzicht over het dal van de Vézère.

Voor meer foto's van de gîtes klik hier.