In de Dordogne, in de vallei van de Vézère, tussen Montignac en Terrasson, vindt u het lieflijke plaatsje Condat-sur-Vézère. Een centrum voor fietsroutes en wandeltochten midden in de overweldigende natuur van dit gebied. 

 

Net even buiten het dorp bevindt zich onze voormalige boerenhofstede uit 1867 bestaande uit zes, in grootte nogal verschillende gebouwen, gesitueerd rond een enorme binnenplaats (cour). De hofstede is gedeeltelijk verbouwd en biedt thans verblijfsgelegenheid aan gasten die willen genieten van alle geneugten van de Dordogne. We beschikken over vier ruime, goed ingerichte gîtes en een chambre d'hôtes. Er zijn in totaal 26 slaapplekken. Aan de cour bevindt zich tevens een heerlijk zwembad met groot terras. Op alle plekken is goed internet (glasvezel). 

 

In één van de gebouwen zijn twee ruimtes ingericht die zeer geschikt zijn voor cursussen en workshops. Bovendien beschikt dit gebouw over een zeer grote en vooral markante zaal van 280 m2 die ingericht kan worden als theaterzaal maar ook voor cursorische doeleinden kan worden gebruikt of bruiloften en concerten. 

 

Het geheel vormt een bijzonder sfeervolle locatie met veel allure en is volstrekt uniek in haar soort.